Er is een storing opgetreden!

We proberen het probleem zo snel mogelijk op te lossen!


Er ging iets verkeerd! Blijft het probleem zich voordoen, neem dan contact met ons op!

Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen!

Het product is succesvol toegevoegd aan uw wensenlijstje!

Het product bestaat al in uw wensenlijstje!

U heeft het maximale aantal van 20 producten in uw wensenlijstje!
Inloggen
Registreren
Mijn wensenlijstje
Openingstijden / Contact
Aantal: 0 product(en)
Totaal: € 0,00
Disclaimer
  U bent hier: » » disclaimer »
Disclaimer voor www.betaware.nl
Betaware (Kamer van Koophandel: 53895339), hierna te noemen Betaware, verleent u hierbij toegang tot www.betaware.nl ("de Website") en nodigt u uit het aangebodene te kopen.
Betaware behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
Betaware spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Betaware.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Betaware. De inhoud van de Website wordt gedeeltelijk langs geautomatiseerde weg verkregen. Betaware doet haar uiterste best deze inhoud zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Desondanks is het mogelijk dat deze inhoud onvolledig, achterhaald en/of onjuist is.
Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Betaware nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Betaware en haar licentiegevers.
Kopieren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Betaware, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Heerenveen 1-05-2018

©2005 Betaware KvK nummer 53895339    Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer